Caner AKSU - Heybet Döner

 

Heybet Döner Genel Müdürü Caner Aksu, “Ingenico ile işbirliğimize, diğer marka cihazları kıyasladıktan sonra karar verdik. Ingenico iWE280, tasarımsal olarak çok daha şık. Hız, performans ve dayanıklılık olarak herhangi bir sorun yaşamıyoruz.”

Turizm ve kimya sektöründeki kariyerinin ardından Heybet Döner markası ile gıda sektörüne adım atan genç girişimci Caner Aksu, geleneksel damak zevkini yansıtan döneri, fast food algısından sıyırıp bu konuda farklı bir konsept oluşturmayı hedefliyor. Yeni nesil yazarkasaPOS olarak Ingenico kullandıklarını açıklayan Heybet Döner Genel Müdürü Caner Aksu, Ingenico POStası’na  açıklamalarda bulundu. 

Heybet Döner’i tanıyabilir miyiz?

Heybet Döner, yaklaşık 14 ay önce faaliyete geçti. Şu anda İstanbul’da Bahçeşehir ve Alkent’te iki şubemiz bulunuyor. Ayrıca iş toplantıları, düğün, nişan ve diğer davetlere catering hizmeti de veriyoruz. 

Neden gıdaya yatırım yaptınız?

Döner, hangi sınıfa mensup olursa olsun her kategoriden kişiye hitap eden bir ürün. Mühendisinden öğretmenine, emeklisinden işadamına kadar herkesin damak zevkine uygun bir ürün olması nedeniyle risksiz bir yatırım olarak kabul görüyor. Ancak, bizim hedefimiz Heybet Döner markasıyla farklı bir konsept oluşturmak. Döneri, fast food algısından çıkararak, bu ürünün daha sakin, ferah ve modern ortamlarda tüketilebileceğini göstermek istiyoruz. 

Menünüzü oluştururken dikkat ettiğiniz ayrıntılar oldu mu?

Heybet Döner’i kurarken, Türkiye’nin bir kültür mozaiği olduğu fikrinden yola çıktık ve bu fikri lezzete uyarladık. Buradan hareketle, örneğin süzme mercimek çorbamızı sadece Mardin Kızıltepe mercimeğinden, lavaşı Konya Sarı buğday unundan yapıyoruz. Döner’in yanında gelen ikramlık turşumuzu Ankara Çubuklu’daki üreticilerden, dana etini Afyon’dan, kuzu etini Trakya Keşan’dan alıyoruz. Tereyağını Bursa’dan getiriyoruz. Trabzon Akçaabat’tan fındıklı baklava alıyor Hamsiköy usulü sütlaç yapıyoruz. Çayımızı Sürmene’den getiriyoruz. Döneri sadece odun ateşinde pişiyoruz. 

Yeni şubelerinizi hangi bölgelerde açmayı planlıyorsunuz?

İstanbul’da 5 yılda 5 şube açmayı hedefliyoruz. Yeşilköy, Maslak, Etiler ve Göktürk yeni şube açmayı planladığımız bölgeler arasında yer alıyor. Üniversite kampüslerine yönelik bir burger projesi ile peynir/şarap tüketimine yönelik farklı bir yatırım planımız var. Fakat önceliğimiz Heybet Döner şubelerini çoğaltmak. 

Ingenico yazarkasaPOS kullanmaya nasıl karar verdiniz?

Heybet Döner’i kurduktan sonra yeni nesil yazarkasaPOS konusunda araştırmalara başladık. Gıda sektöründen tanıdık isimlere sorduk. Geri dönüşlerin hepsinde ‘kesinlikle Ingenico’ görüşü öne çıktı. Ingenico’yu pek çok açıdan diğer marka cihazlarla kıyasladıktan sonra işbirliği yapmaya karar verdik. Şubelerimizde Seyyar YazarkasaPOS iWE280’den 11 adet bulunuyor. Yeni şubelerimiz açıldıkça Ingenico iWE280 sayımız da artacak. 

Ingenico Seyyar iWE280’i tasarım ve performans olarak değerlendirebilir misiniz? 

Ingenico, gıda sektörde en çok tercih edilen marka konumunda. Bu kadar çok tercih ediliyor olması, Ingenico’nun sıradan bir marka olmadığını gösteriyor. Ingenico iWE280, tasarım olarak diğer markalara göre çok daha şık. Hız, performans ve dayanıklılık olarak herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Ingenico iWE280’in ikinci ekranı sayesinde müşterinin ödeyeceği tutarı görüyor olması ayrıca beğendiğimiz bir özelliği oldu. 

Ingenico’nun servis hizmetini nasıl buluyorsunuz? 

Ingenico cihazlarının arıza oranları çok düşük. Bu nedenle servis desteğine çok fazla ihtiyacımız olmadı. Ancak, ihtiyacımız olduğunda ise saat kaç olursa olsun kolaylıkla ulaşabiliyoruz.

Çerez(cookie) Politikası

Çerezler (cookie); bir web sitesini kullanırken deneyiminizi zenginleştirmek için önemli bir yere sahiptir.

Sitenin işlevselliğini artıracak istatistiki bilgi toplamak ve ilgilendiğiniz konulara özel bir içerik sunmak amacıyla çerezleri kullanıyoruz.

Tercihleri Ayarlayın Kabul Ediyorum